• New
Наклонен подложка за рампи LETREM, Триъгълен наклонена тампон, Нескользящая наклонена тампон, Рампи за инвалидни колички, Пороговые бордюри, Сервизни рампи (Размер: 98,

Наклонен подложка за рампи LETREM, Триъгълен наклонена тампон, Нескользящая наклонена тампон, Рампи за инвалидни колички, Пороговые бордюри, Сервизни рампи (Размер: 98,5 * 25 * 5 см)

BGN 1.67
Налично

Налично

★ : Описание на продукта : Този продукт е изработен на ръка, могат да бъдат технологични дефекти, моля, разберете - Предимства : може да защити вашите гуми и автомобили;★ : Закупуване в съответствие с вашата лична ситуация в момента на покупката в магазина ни има разнообразие от стоки, надявам се, вие сте в състояние търпеливо да разглеждат и купуват.◆ Отнася се за : автомобили мотоциклети велосипедам инвалидни колички камиони колички градина тележкам прицепам и т. ★ : свободно сращиваемая дължина на свободна комбинация, която лесно да се комбинират и лесни за транспортиране.Ако имате някакви въпроси, моля, свържете се с нас. Забележка : Моля, не се купуват в съответствие с условията на измерване. ★ : Прилага за : улици, стълби, жителите, продуктовым магазини, хотели, гаражи, паркинг борси, ресурси в търговски центрове, ул. зубным, свидетелства и други части по протежение на улицата, удобен за влизане и излизане на транспортни средства. ★ : Прилага за : улици, стълби, жителите, продуктовым магазини, хотели, гаражи, паркинг борси, ресурси в търговски центрове, ул. ★ : Нескользящая повърхност, за да се предотврати изпадане на дъжд и сняг, подобрява сигурността лесна инсталация с помощта на терморегулиращи болтове лекотата на монтажа. зубным, свидетелства и други части по протежение на улицата, удобен за влизане и излизане на транспортни средства. Съвети : поради различните измервателни инструменти са възможни грешки в 1-3 виж Съвет : Ние използваме международната логистика, успешна доставката може да отнеме 15-25 дни, ако не сте получили повече от 30 дни, моля, свържете се с нас. ★ : Нескользящая повърхност, за да се предотврати изпадане на дъжд и сняг, подобрява сигурността лесна инсталация с помощта на терморегулиращи болтове лекотата на монтажа.◆ Приложими сцена : на паркинга на болницата семейни стълби стълби за товаро-разтоварни работи хотели, търговски центрове и други райони по протежение на улицата. ★ : Висококачествен каучук/пластмасова подложка е подходяща за различни превозни средства, велосипеди, мотоциклети, инвалидни колички, скутери, автомобили, камиони, каравани и т.

Спецификация

Избор на клиенти

Гумена рампа 10 см Ластик път е Пътят По склона Автомобилна рампа Триъгълна тампон на Скоростта на движение на Гумена подложка за рампата (Цвят: черен размер: 100x25x10 см)
  • New

Гумена рампа 10 см Ластик път е Пътят По склона Автомобилна рампа Триъгълна тампон на Скоростта на движение на Гумена подложка за рампата (Цвят: черен размер: 100x25x10 см)

BGN 2.33

Преносими филета рампи могат да се използват за различни цели, като осигурява достъп до автомобил, приц�