• New
Рампи LETREM Наклонени Рампи Автомобилни Рампи - 10 см - Гумени Рампи за Сигурност Гаражни Рампи Товарните Рампи Рампи за Трюковых Скутери Автомобилни Рампи за Бордюри

Рампи LETREM Наклонени Рампи Автомобилни Рампи - 10 см - Гумени Рампи за Сигурност Гаражни Рампи Товарните Рампи Рампи за Трюковых Скутери Автомобилни Рампи за Бордюри Рампи за кучета

BGN 47.20
Налично

Налично

Ние ще ви помогнем с вашите отговори★ : Висококачествен каучук/пластмасова подложка е подходяща за различни превозни средства, велосипеди, мотоциклети, инвалидни колички, скутери, автомобили, камиони, каравани и т. ★ : свободно сращиваемая дължина на свободна комбинация, която лесно да се комбинират и лесни за транспортиране. зубным, свидетелства и други части по протежение на улицата, удобен за влизане и излизане на транспортни средства. ★ : Нескользящая повърхност, за да се предотврати изпадане на дъжд и сняг, подобрява сигурността лесна инсталация с помощта на терморегулиращи болтове лекотата на монтажа.Поради различни инструменти за измерване на някои продукти имат грешка в 1-3 см, моля, разберете!Съвет : За този продукт, използван от международна логистика.Съвет : Всички продукти се приемат в естествената си форма.Цвят : черен Тегло на продукта : 1 грам Материал : Гумена тампон за автомобилни рампи здрава и трайна, не се плъзга и е удобен за переноске, подходящ за различни сцени Подробна информация за продукта : Материал : гума Цвят : черен Размер : 98 *30 * 10 см Характеристики на продукта : 1. Забележка : Моля, не се купуват в съответствие с условията на измерване. ★ : Прилага за : улици, стълби, жителите, продуктовым магазини, хотели, гаражи, паркинг борси, ресурси в търговски центрове, ул.Моля, разберете!Съвет : Продуктът се измерва ръчно. Повърхността е нескользящую текстура в различни посоки, която притежава добро противоскользящим ефект. ★ : Описание на продукта : Този продукт е изработен на ръка, могат да бъдат технологични дефекти, моля, разберете - Предимства : може да защити вашите гуми и автомобили;.Съвет : Ако имате проблем по време на закупуването, транспортирането или използването, моля, свържете се с нас по електронната поща. ★ : Описание на продукта : Този продукт е изработен на ръка, могат да бъдат технологични дефекти, моля, разберете - Предимства : може да защити вашите гуми и автомобили;. Забележка : Моля, не се купуват в съответствие с условията на измерване. Лесно се пренася и инсталира, което прави пътуването по-удобно.★ : Закупуване в съответствие с вашата лична ситуация в момента на покупката в магазина ни има разнообразие от стоки, надявам се, вие сте в състояние търпеливо да разглеждат и купуват.

Спецификация

Избор на клиенти

Гумена рампа 10 см Ластик път е Пътят По склона Автомобилна рампа Триъгълна тампон на Скоростта на движение на Гумена подложка за рампата (Цвят: черен размер: 100x25x10 см)
  • New

Гумена рампа 10 см Ластик път е Пътят По склона Автомобилна рампа Триъгълна тампон на Скоростта на движение на Гумена подложка за рампата (Цвят: черен размер: 100x25x10 см)

BGN 2.33

Преносими филета рампи могат да се използват за различни цели, като осигурява достъп до автомобил, приц�