• New
Общ лампа BIGMONAT Patio на батерии, Улични Настолни Чадър осветителни тела с дистанционно управление и таймер, Разменени тела на стълб, Безжични Светлини за къмпинг, Ярк?

Общ лампа BIGMONAT Patio на батерии, Улични Настолни Чадър осветителни тела с дистанционно управление и таймер, Разменени тела на стълб, Безжични Светлини за къмпинг, Яркостта се регулира, 250 Лумена

BGN 17.09
Налично

Налично

Подходящ за прът с диаметър 1,1 - 1,78 инча * Физически обекти между дистанционното управление и крушки могат да създават смущения инфрачервената сигнал. [Безжична и лесен монтаж] -Благодарение на вградения автоматично регулируемому трайно зажиму за инсталацията, не се изисква никакъв допълнителен инструмент, просто я закрепете на един стълб на вашия чадър, лесно и удобно. * Храна от 6шт батерии тип АА (не са включени в комплекта), време за работа на батерията е 50 часа. [Настройка на яркостта] - С помощта на бутоните за регулиране на яркостта на дистанционното управление настройте яркостта с 10% до 100% по своему. - Моля, да не се допуска попадане на вода вътре чадър при използването му.ПОВЕЧЕ информация * 250 лумена, 20 супер ярки led, топло бяла светлина 3000 До 2,8 W, dc 4,5 На живот на светодиодите от 30 000 часа. [Multi]-да Бъдеш ярка и RGB, да може да се използва като декоративно осветление, за чадъри край басейна, на плажа, на двора, както и за настаняване на палатки, къщата на дървото, на къмпинг, барбекю, карти за игра и т.Уверете се, че тя сигурно се затвори с щракване. Обърнете внимание -чадър и батерии в комплекта не са включени.Инсталиране на (1) Натиснете быстроразъемную бутона, за да изключите лампата.Опаковъчен лист - 1 х лампа за чадър за двор - 1 х дистанционно управление - 1 х Ръководство за потребителя. * Дистанционно управление може да управлява лампи patio чадър на разстояние от 20 метра, без никакви препятствия, заключване, аларма.Всяка лампа е оборудван с 20 суперяркими светодиодите, 250 лумена, от 3000 До много ярки. (2) Поставете лампа около стълб и включете лампата.

Спецификация

Избор на клиенти