• New
AFPANQZ Дизайн от Кожата на Леопард Беспламенные Свещи с Дистанционно управление, Таймер, Работещи На Батерии Led Беспламенные Вълна Свещи, които променят Цвета си, Бес?

AFPANQZ Дизайн от Кожата на Леопард Беспламенные Свещи с Дистанционно управление, Таймер, Работещи На Батерии Led Беспламенные Вълна Свещи, които променят Цвета си, Беспламенные Свещи, Батерии AAA

BGN 0.67
Налично

Налично

-Персонализация : Можете самостоятелно да разработи дизайн и печат, отразяващи вашата индивидуалностНе отделят вредни газове.【В комплекта са включени】 4 беспламенные свещи с различни размери, размерът вижте на подробния фигура.Идеално място за семейства с деца или домашни любимци, това е най-добрият избор от гледна точка на безопасността и здравето. (Моля, обърнете внимание, че в комплекта не са включени батерии). 【Модерна декорация】 Беспламенная свещ в пластмасова кутия с висока твърдост, здрава и трайна. 【18-ключ дистанционно управление】 дистанционно управление може да управлява всички свещи, можете да изберете ключ за синхронизация 4 H, 8 H и изберете 12 цвята.Бутон Mulit color, автоматична промяна на цвета. 【Сигурността за използване】 Не се образува пламък, дим, вредни газове, мръсни капки восък и т.Ако има някакви проблеми преди или след като вие ще поставите поръчката, моля, не се колебайте да се свържете с нас, ние ще ви отговорим възможно най-скоро и ще предложим най-доброто решение.Създайте романтична атмосфера в дома си и по време на партита.Размер на дисплея Size-S-(7.В опаковка общо 4 беспламенные свещи с различни размери.За беспламенных свещи необходими са 3 батерии тип ААА. Не изисква запалване, няма риск от пожар, е безопасна и няма мирис.Led фитили блестят като истински горящи свещи, модерен интериор за дома и чудесен избор за подарък, както за възрастни така и за деца. 【Подарък】 Беспламенная свещ на батерии, безопасни и безвредни, идеален за декорация на детската стая, остави у вашето дете топла светлина в тъмната нощ.Моля, свържете се с нас, ако имате нужда от настройка. 1 дистанционно управление (как става това с батерията CR2025).Изключете източника на захранване от батерията, за да има възможност за включване на лампата в продължение на дълго време.

Спецификация

Избор на клиенти