• New
Както И Държач За Кърпи Стенни Закачалка За Кърпи Декор На Банята Халат Хавлия Палто Облекло Космически Планетата Ракета Закачалка С Хавлиени Кърпи Органайзер За ?

Както И Държач За Кърпи Стенни Закачалка За Кърпи Декор На Банята Халат Хавлия Палто Облекло Космически Планетата Ракета Закачалка С Хавлиени Кърпи Органайзер За Съхранение

BGN 2.67
Налично

Налично

нАко имате някакви въпроси относно нашите продукти, моля не се колебайте да се свържете с нас. 【Многофункционални куки】- Тези здрави куки може да се използва като стенен куки, куки за кърпи, закачалки за хладилник, куки за картини, закачалки за отглеждане за камини и т. Препоръчва се оставя за 3-4 часа, преди да се мотае някакъв предмет, за да се уверите, че продуктът е траен и е фиксиран. Почистете и подсушете напълно повърхност 2. 【ПОСЛЕПРОДАЖНАЯ ГАРАНЦИЯ】 - Ние се стремим да оптимизираме нашите продукти и подобряване на нашите услуги за непрекъснато повишаване на удовлетвореността на клиентите.Просто махнете отметката филм от обратната страна и я залепете.Лесно се използва без пирони, винтове или повреди при пробивни отвори. "Цвят : Уникален модел, отпечатани върху гладка като огледало повърхност Тегло : 4,4 паунда Материал : неръждаема стомана Количество в опаковка : 1 х Големи стенни куки с четири малки Универсален дизайн : Може да се използва на всички чисти и плоски повърхности, вътре и извън помещенията, външния винил сайдинге / рафт, мебели за двор, решетки в задния двор, светильниках за павилиони, висящи бижута верандата и т. 【Многофункционални куки】- Тези здрави куки може да се използва като стенен куки, куки за кърпи, закачалки за хладилник, куки за картини, закачалки за отглеждане за камини и т.Ако имате някакви въпроси относно нашите продукти, моля не се колебайте да се свържете с нас.Ние сме сигурни в нашите самозалепващи продукти за плетиво на една кука. 【Побира до 4,4 паунда 】 - включително 4 малки куки, ще задоволи вашите нужди за съхранение на малки предмети. 【РАБОТИ На РАЗЛИЧНИ ГЛАДКИ ПОВЪРХНОСТИ】- Самозалепващи стенни закачалки работят на различни гладки повърхности, включително боядисани стени, отделанное дърво, боядисани бетон cinder блокове, ламинат, стъкло, метал и плочки. 【ПОСЛЕПРОДАЖНАЯ ГАРАНЦИЯ】 - Ние се стремим да оптимизираме нашите продукти и подобряване на нашите услуги за непрекъснато повишаване на удовлетвореността на клиентите. ще Задоволи всички Ваши нужди.【Побира до 4,4 паунда 】 - включително 4 малки куки, ще задоволи вашите нужди за съхранение на малки предмети.

Спецификация

Избор на клиенти