• New
Множество Салфетка за хранене с принтом Морски живот Октопод Е идеална за Сватби, Коктейли, Коледни Вечери, Салфетки За Парти, Декоративни 6 бр.

Множество Салфетка за хранене с принтом Морски живот Октопод Е идеална за Сватби, Коктейли, Коледни Вечери, Салфетки За Парти, Декоративни 6 бр.

BGN 2.00
Налично

Налично

Лесни за поддръжка и с дълъг живот тъканни кърпички могат да се рециклират, да се увиват на руло, лесно се съхранява, те имат малко тегло, малки размери и удобно да ги носи със себе си ♬ Модни ситцевые кърпички са произведени от 100% висококачествен полиестер. ♬ В нашите филтър салфетки се използва технология за печат с висока разделителна способност, изискани модели, полнокадровая еднопосочна печат, изключително реалистична и ярки цветове на печат не изчезват. ♬ Тази на тъканта, салфетка може да се подчертае своята уникалност и елегантност.Като вашата трапеза докосване на елегантност, вие ще подобри впечатленията си от вечеря и още повече ще привлекателността на масата.Като вашата трапеза докосване на елегантност, вие ще подобри впечатленията си от вечеря и още повече ще привлекателността на масата.Той изглежда перфектно на масата или салфетка в дома-мил и топъл дом.Той изглежда перфектно на масата или салфетка в дома-мил и топъл дом.Моля, бъдете сигурни за закупуване.Лесни за поддръжка и с дълъг живот тъканни кърпички могат да се рециклират, да се увиват на руло, лесно се съхранява, те имат малко тегло, малки размери и удобно да ги носи със себе си.Тя е подходяща за семейни вечери, празнични вечери, сватби, рожденни дни, банкети и партита и т. ♬ Тази на тъканта, салфетка може да се подчертае своята уникалност и елегантност.Моля, бъдете сигурни за закупуване. ♬ Модни ситцевые кърпички са произведени от 100% висококачествен полиестер.♬ Ако сте закупили нашите тъкани кърпи и имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас, ние ще направим всичко възможно, за да ви помогне да реши проблема в рамките на 24 часа.Тази на тъканта, салфетка е идеален за вашия десктоп на изтривалки и салфетки, а също така е много подходящ за кърпи за ръце. ♬ Размери : 18,7 18,7 x инча (47,5 x 47,5 см).

Спецификация

Избор на клиенти