• New
Тава за инвалидни колички Дървена с отделения за карти, мобилен телефон и отделение за карти за чаши вода Подвижна Тава за коленете на инвалидни колички, Медицинск?

Тава за инвалидни колички Дървена с отделения за карти, мобилен телефон и отделение за карти за чаши вода Подвижна Тава за коленете на инвалидни колички, Медицински Преносим маса в инвалидни колички за хранене, четене,

BGN 2.33
Налично

Налично

【Лесна инсталация】▲ задната стена На масички за инвалидни колички са на разположение четири дупки, които могат да се регулират в подходящо положение в зависимост от ширината на инвалидна количка【Стабилен общ дизайн】▲ Благодарение на високата плътност на дебелото дърво продуктът може да се използва в продължение на дълго време, не ломаясь поради прекомерни усилия.Той също е снабден с отделение за чаши за по-лесно поставяне на чаши.9" Стоки в комплекта : 1 х маса за инвалидни колички и аксесоари.Той също е снабден с метални елементи, които могат да бъдат надеждно да се инсталира на количка за подобряване на стабилността и практичността. 【Интимен дизайн】▲ Универсален дизайн на притежателя на мобилен телефон / i Pad с отделение за карти памет, пациентите могат да гледат видео, да играете на мобилни телефони, дистанционно работят и преподават в инвалидни колички. (Подходящ за инвалидни колички повечето размери). 【По-удобен за живота си】▲ Преносима и удобна поставка за коленете може да служи за маса по всяко време и на всяко място, което е много удобно за потребителите, които се ядат, пишат, работят, да ползват преносими компютри, четат, подреждат предмети и да извършват ежедневни дейности, свързани с аксесоари за инвалидни колички.Описание : Дебел дървен материал е издръжлив и траен. 【Най-добрият инструмент за инвалидни колички】 ▲ Тава за инвалидни колички в инвалидна количка, не ще попречи на колелата, когато те не се използват, и няма да се отрази на промоция инвалидна количка.

Спецификация

Избор на клиенти

Колело за Вежди, 4шт ABS Универсално Колело За Вежди, Защита За устните, защита от надраскване, Крило, Светкавица 72 см / 28,4 инча (стил от въглеродни влакна)
  • New

Колело за Вежди, 4шт ABS Универсално Колело За Вежди, Защита За устните, защита от надраскване, Крило, Светкавица 72 см / 28,4 инча (стил от въглеродни влакна)

BGN 14.29

Широко приложение : Дължината на тампон универсално подходяща за различни модели автомобилиПри нас в о�