• New
Професионални комплекти Ножици За Подстригване От Неръждаема Стомана Фризьорски Ножици Многофункционална Салонные Филировочные Ножици Директни Ножици, Инструм?

Професионални комплекти Ножици За Подстригване От Неръждаема Стомана Фризьорски Ножици Многофункционална Салонные Филировочные Ножици Директни Ножици, Инструменти за Мъже Жени Домашна употреба (Розов)

BGN 1.67
Налично

Налично

Острието е изработено на ръка с помощта на няколко технологични процеси, и по линия на острието добре се виждаТази двойка ножици с лекота да се справи всеки.Ако по някакъв начин не сте доволни с този продукт, моля, не се колебайте да се свържете с нас.Ние ще бъдем онлайн 24 часа в денонощието. ✄[Обслужване на клиенти] Ние сме уверени, че нашите ножици за подстригване на коса са проектирани и произведени в съответствие със строгите стандарти за качество, за да предложи отлични ножица за подстригване на коса и опит. ✄Размер[продукти] Благодарение на общата дължина на 6,89 инча и гарантирано 2,48 инча тези ножици за коса, безопасни и лесни за употреба от мъже, жени, възрастни хора, деца и бебета.Висока твърдост ножица е подходяща за всякакви суха и мокра коса.Тези фризьорски ножици и са подходящи за използване в салон. ✄ [Mailto включва в себе си] 2 * прави ножици, 1 * ножици за филировки, 1 * нож за филировки на косата, 1 * регулируеми винтове, 1 * кърпичка за почистване, 1 * кожена чанта. ✄[Ергономичен дизайн] Нашите професионални ножици за подстригване на коса с извитата стойка за пръстите и удобен отвор за пръстите на отлични за работници салони за красота, стилисти, както и за лично ползване.

Спецификация

Избор на клиенти

Фризьорски ножици XUANFENG 7-цолови Черни Ножици за Коса Япония 440C Ножици за Подстригване и Филировочные Ножици за Фризьорски салон или у Дома (Ножици за рязане)
  • New

Фризьорски ножици XUANFENG 7-цолови Черни Ножици за Коса Япония 440C Ножици за Подстригване и Филировочные Ножици за Фризьорски салон или у Дома (Ножици за рязане)

BGN 1.33

Гладка прическа е идеална за косене на влажна или суха косаНожиците могат да се използват само за стриг�