• New
На фона на Принцеса Фон Принцеса честит Рожден Ден Украса за Парти в чест на рождения Ден Момичета Фон за Снимки на Парти в чест на рождения Ден Момичета Фон За Торт?

На фона на Принцеса Фон Принцеса честит Рожден Ден Украса за Парти в чест на рождения Ден Момичета Фон за Снимки на Парти в чест на рождения Ден Момичета Фон За Торта 7X5FT

BGN 6.99
Налично

Налично

Тъй като нашият фон се изпраща в сгънат вид, ако след получаване на заден план останаха гънки, можете да използвате следните два метода, за да го изтриете ??Екстаз обслуживаниеЕсли имате някакви въпроси или предложения относно нашите продукти, можете да се свържете с нас, ние ще отговорим на вашата информация колкото е възможно по-скоро, за да реши тези проблеми за вас.Можете да настроите желания от вас размер или институция, първо ще трябва да ни изпратите съдържанието, което искате да конфигурирате, ние ще го конфигурирайте желания от вас съдържание за първи път, нашите специалисти настроят за вас, нашите продукти ще се доставят директно от завода. ?Индивидуални?Ако искате други размери или добавяне на име и т. Материал ??Фон е изработен от винил, отпечатан на принтер с висока разделителна способност, има ясни рисунки, ярки цветове и се сгъва за удобство за носене. ?Индивидуални?Ако искате други размери или добавяне на име и т.Ако имате нужда от прогладить фон, не проглаживайте при висока температура, проглаживайте само обратната страна на фон при ниска температура.Ако получената от вас стока е различно по цвят от нашето изображение, моля, не се притеснявайте, това е нормално, поради проблеми със светлина и фотографско оборудване цвят на направената от нас снимка може да се различават малко от реалния обект. ?Широк Случаи? Тези среди, подходящи за партита по повод рождения ден, празнични вечери, различни партита на тема принцеси, а също и за снимки, стенни декори, фотобудок, фотостудий и т. ?Че получавате? В опаковка само фон, влакчета не, размерът на фона 210 x 150 cm / 7x5 фута. индивидуално обслужване : Нашите продукти могат да бъдат конфигурирани по поръчка.Първи начин : може да Се закача на фона на няколко дни, за отстраняване на гънки, или свиване на фона на цилиндър.?Че получавате? В опаковка само фон, влакчета не, размерът на фона 210 x 150 cm / 7x5 фута.

Спецификация

Избор на клиенти

Тематична Фотобудка, за парти в чест на рождения Ден на Град стил Супергерои, Аксесоари За Украса на Фона на Студийната Бутафории (7x5 фута)
  • New

Тематична Фотобудка, за парти в чест на рождения Ден на Град стил Супергерои, Аксесоари За Украса на Фона на Студийната Бутафории (7x5 фута)

BGN 2.33

Тъй като ние добавяме доставка, може да има малки проблеми с гънки, моля, приемете, благодаря!!!С други ду�