• New
Апликатор за Грижа за кожата на Главата, Гребен за коса, Тип Мазком, Масажна Течна Гребен, Четка за Коса, Смесени продукти за коса, за Момичета, за Бебета (Бял, Един ра?

Апликатор за Грижа за кожата на Главата, Гребен за коса, Тип Мазком, Масажна Течна Гребен, Четка за Коса, Смесени продукти за коса, за Момичета, за Бебета (Бял, Един размер)

BGN 10.08
Налично

Налично

Той трябва да се съчетае с косатаЕдинична тегло : 60 г 2.Масло ще направи след една ролка на главата., Ние обръщаме Внимание на Разумния дизайн на всеки детайл. Разпределете маслото по кожата на главата, не се качва на косата и ръцете.Заоблен дизайн-Добре прилепнала към кожата на главата, както е мека пластмаса на капака Позволява да се излее течността натискане.Апликатор за грижа за кожата на главата е за здравето, Гребен за коса с масаж течност, гребен за коса, смесени продукти за коса за момичета, детски характеристики : равномерно нанесете / насочете към скальп2. Пътят към течността е през гърлото на бутилката с течност или директно през гърлото на бутилката с течност или лак за коса, подхранващ разтвор, масло и т. Пътят към течността Е през гърлото на бутилката с течност или директно през гърлото на бутилката с течност или лак за коса, подхранващ разтвор, масло и т. 5 Алуминиева сплав, луксозен и траен вътрешен слой -ABS (без PBA).Течна гребен удобен за употреба, съответно на корените на косата, равномерно разпределени, масажи на скалпа и ускорява усвояването - моля се допуска отклонение от 1-2 см от ръчно измерване., Ние обръщаме Внимание на Разумния дизайн на всеки детайл.Материал : неръждаема стомана + силикон + ABS.Заоблен дизайн-Добре прилепнала към кожата на главата, както е мека пластмаса на капака Позволява да се излее течността натискане.Единична тегло : 60 г 2.Той трябва да се съчетае с коса 4.Тя е отговорност на кожата на главата.Теглото на един : 60 г-На различни компютри са инсталирани различни монитори, цветовете могат да се различават леко., Ние обръщаме внимание на разумния дизайн на всяка деталиемкость : 30 мл Течна гребен за коса scalp *11.

Спецификация

Избор на клиенти

Кръгла Четка за Коса, 3 бр. Фризьорски Четки за зъби, Четка маша и Стайлинг на Коса с Висока устойчивост на топлина, Малки Гребени за Сушене със Сешоар
  • New

Кръгла Четка за Коса, 3 бр. Фризьорски Четки за зъби, Четка маша и Стайлинг на Коса с Висока устойчивост на топлина, Малки Гребени за Сушене със Сешоар

BGN 4.99

Удобно захващане : антистатик дървена четка на допир, лесна за употреба, фино полирани, не се плъзгаПочи�