• New
Комплект инструменти в Кутия за инструменти за Носене Малка Кутия за инструменти с отделение за химикалки Органайзер За съхранение на Инструменти за Ремонт на обо

Комплект инструменти в Кутия за инструменти за Носене Малка Кутия за инструменти с отделение за химикалки Органайзер За съхранение на Инструменти за Ремонт на оборудване и Аксесоари за паяльника Калъф за инструменти,

BGN 1.00
Налично

Налично

Многофункционален комплект инструменти : Този многофункционален комплект инструменти разполага с широка гама от приложения и може да се използва лесно като набор от инструменти за ремарке, механичен набор от инструменти, автомобилни набор от инструменти, професионален набор от инструменти и т Поради ръчно измерване могат да се появят и някои грешки, моля, обърнете се към самия продукт, благодаря.Параметри : Размер : 10x4,72x3,94 инча/25x12x10 смЦвет : червен/син/черныйМатериал : Пластикколичество : 1 бр. Размер : 10x4,72x3,94 инча / 25x12x10 виж 2 Организатор с капаци За съхранение на малки части. Моля, обърнете внимание, че поради различни монитори може да има малка разлика в цвят, моля, разберете.Отделна кутия за съхранение на аксесоари и писалка. Ще се радваме на вашите коментари, за да можем да ви предоставим най-добрите продукти и услуги. Размер : 10x4,72x3,94 инча / 25x12x10 виж 2 Организатор с капаци За съхранение на малки части.Отделна кутия за съхранение на аксесоари и писалка.Тава за инструменти с дръжка и възможност за страничен достъп за гъвкави решения за съхранение.Ультрапортативная организация : Този лек и малък преносим набор от инструменти можете да носите със себе си, за да ви помогне да се справя с най-сложни задачи; ни преносим набор от инструменти ви позволява да носите със себе си всички необходими принадлежности за набор от инструменти.

Спецификация

Size:
10x 4.72x 3.94 Inches/25x12x10 cm
Color:
Red/Blue/Black
Material:
Plastic
Quantity:
1 Pc(exclude tools)
notes:
1. Please choose size, color and number of pieces before ordering.:
2. Only the product is included, other props used for shooting are not included in the product, please confirm before purchasing.:
3. Please note that due to different monitors, there may be slight color difference, please understand.:
4. Due to manual measurement, some errors may occur, please refer to the actual product, thank you.:
5. Welcome your sharing and feedback so that we can provide you with better products and services. :

Избор на клиенти

Дупка 8x12, 8x13 мм Заземен Меден прът, Клеммная актуално, Площ на помещение за електрически шкаф, Свързана с неутралната шина 1 бр. (Цвят: 8X13 мм, размер: 10 дупки)
  • New

Дупка 8x12, 8x13 мм Заземен Меден прът, Клеммная актуално, Площ на помещение за електрически шкаф, Свързана с неутралната шина 1 бр. (Цвят: 8X13 мм, размер: 10 дупки)

BGN 25.39

Удебелена месинг, висока твърдост, сигурна и надеждна, стабилна инсталация 3 8*12, 8*13 мм клемма за медни пр�